Samantha Markle: ‘Als onze vader sterft, dan is het jouw schuld, Meghan’

Ook Samantha Markle kan zichzelf wéér niet stil houden.

Lees ook

Arme Meg, na de uitbarsting van haar vader van een paar dagen geleden, lukt het haar halfzus Samantha Markle ook niet om zich stil te houden. 

LEES OOK: Vader Meghan Markle tegen prins Harry: "Beloof me dat je haar nooit zult slaan"

Eerder schreven we dat Thomas Markle naar eigen zeggen op sterven ligt en dat hij er alles aan wil doen om naar Engeland te komen om het met zijn dochter goed te maken. De reden dat Meghan vermoedelijk geen contact heeft met haar vader is waarschijnlijk dat 'ie gebabbeld heeft met de paparazzi voordat de bruiloft plaatsvond. Ook kon hij niet aanwezig zijn op de dag zelf, door een hartoperatie die hij kort daarvoor moest ondergaan.

Tweet

 De Markles liggen niet stil, want ook halfzus Samantha heeft zich geuit tegenover Meghan. Samantha kon haar ogen niet geloven toen ze erachter kwam dat Meghan bij de Nelson Mandela tentoonstelling was terwijl haar vader had aangegeven op sterven te liggen. En reageerde met een tweet: "Waarom kun je niet wat respect tonen naar je eigen vader? Genoeg is genoeg! Gedraag je als een mens, gedraag je als een vrouw. Als onze vader overlijdt, dan is het door jou, Meg."

Ook beweerde Samantha met een eerdere tweet dat zelfs prinses Diana zich zal schamen door de acties van Meghan (die haar vrienden en familie in de steek laat). 

BRON: TWITTER, BEELD: GETTY IMAGES

 

Laatste nieuws

Zie ook