Tanja Jess en Charly Luske moesten vechten voor relatie

De twee hebben de nodige therapie achter de rug.

Lees ook

Het kan niet op voor Charly Luske. Vooral na zijn auditie bij The Voice of Holland is hij flink bekender geworden, maar dat houdt wel in dat hij en zijn vrouw, Tanja Jess, elkaar minder zien. 

LEES OOK: Relatie Bridget Maasland is voorbij

"We hebben de nodige therapietjes achter de rug", vertelt Tanja in de Story. Hoewel ze op 9 augustus hun tienjarig huwelijk vieren, zijn de aflopen jaren niet zonder slag of stoot geweest. Vooral de afgelopen tijd heeft Tanja vaak bij de therapeut gezeten. "Dat komt omdat hij een wereldrecord op zijn naam heeft staan. Bij niemand draaiden alle vier de juryleden zó snel om als bij Charly's auditie." Het gevolg? Hij zingend op het podium ergens in de wereld en zij alleen thuis op de bank. "Dan gaat hij weer naar India, dan naar Parijs of Marrakech. Dat is natuurlijk heel gaaf, maar houdt wel in dat er wat betreft 'thuis' veel op mijn schouders terechtkomt. Af en toe voel ik me een beetje een alleenstaande moeder."

Tanja schaamt zich niet voor haar eerlijkheid dat ze hulp heeft ingeschakeld van een therapeut. "Ik kan het iedereen aanraden: je kunt niet altijd alles zelf oplossen."

BRON: STORY, BEELD: YOUTUBE, ANP

Laatste nieuws

Zie ook