De Lady Victoria Bikini Show: ‘Ben ik in beeld?’

De casting voor het realityseizoen 2018-2019 is duidelijk begonnen.

Lees ook

Kreeg ze in ruil korting in Hotel Regina Isabella of hengelde Lady Victoria Hervey (41) naar een goed betaalde deelname aan een realityshow?

Niemand die het weet, maar het viel wel op, hoe ze in Ischia uitgebreid poseerde voor een zogenaamd 'vervelende paparazzo'. Het past overigens wel bij de dochter van de 6de markies van Bristol, die naam maakte als snobby It Girl. En bekend is om wereldvreemde uitspraken zoals: "Het is zo erg om in de winter dakloos te zijn. Ze zouden ergens naar toe moeten gaan waar het warm is, zoals de Cariben, waar ze de hele dag verse vis kunnen eten."

In haar wiki-bio wordt Lady Victoria niet al te neutraal omschreven als 'een narcistische, aandachtzoekende freeloader die vooral bekend is om haar decadente manier van leven en oppervlakkige activiteiten'. Feit is dat ze niet vies is van een freebie en heel makkelijk switcht tussen 'ik ben een model', 'ik ben een celebrity' en 'ik ben een lady' naarmate het haar het beste uitkomt.  Dus, hoe zag haar mediaplannetje eruit?  

Er werd gemultitaskt op een stretcher in de zon…

…vele malen heen en weer gelopen naar de douche…

…en geflaneerd met een echt catwalkloopje. 

En ook nog even beeldig met iets dekkends geposeerd, om het plaatje compleet te krijgen.

De volgende dag ging het gewoon door, in een nieuw spannend badpak…

…en alles behalve verlegen poses. Lady Victoria houdt niet zo van hard werken, dat zou ze naar verluidt meer iets voor paupers vinden. Volgens insiders is ze aan het rondshoppen met een realityshow voor de Amerikaanse tv. Zodat ze gewoon lekker haar snobby zelf kan zijn, maar dan tegen betaling. Nice work if you can get it. 

 

Foto's © BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook