Jij kan naar de bruiloft van prinses Eugenie en híer kun je je aanmelden

Eug doet een Sussex'je.

Lees ook

De Britse prinses, Eugenie van York, stapt op 12 oktober in het huwelijksbootje met haar verloofde Jack Brooksbank. De voorbereidingen zijn in volle gang en vandaag maakte het hof bekend dat Eugenie en Jack 1200 'gewone' mensen uitnodigen.

LEES OOK: Dít zijn de bruidskinderen van prinses Eugenie!

De 1200 genodigden mogen de bruiloft van dichtbij meemaken en worden toegelaten tot het Windsor Castle. Ze mogen niet de kerk in, maar wél eerste rang staan bij aankomst én vertrek van het stel. Voor de geïnteresseerden: je kunt je tot en met 8 augustus 2018 via de site van het koninklijk huis opgeven! Jack en Eugenie, de jongste dochter van prins Andrew en negende in lijn van troonopvolging, trouwen net als Harry en Meghan in de St. George's Chapel.

Harry en Meghan

Tijdens de bruiloft van Harry en Meghan waren ook 'gewone' mensen uitgenodigd, maar liefst 2640. Destijds hadden Harry en Meghan verschillende mensen met verschillende achtergronden en leeftijden uitgenodigd, allemaal die iets hebben betekend voor de maatschappij. Je ziet ze op de achtergrond van de foto hieronder. 

BRON: KENSINGTON PALACE, BEELD: GETTY IMAGES, ANP

Laatste nieuws

Zie ook