Model loopt catwalk terwijl ze borstvoeding geeft

Elk lijf is een bikini-lijf.

Het merk Sports Ilustrated zag dat andere merken ludieke dingen deden op de catwalk en dacht: dat moeten wij ook doen. Wat doe je dan? Geef een model een baby en klaar is kees.

Waar Sports Illustrated normaal altijd strakke en superfitte modellen op hun covers heeft, brachten ze nu een andere boodschap: elk lijf is een bikini-lijf. Zo wandelde model Mara Martin de catwalk af terwijl ze borstvoeding aan 't geven was aan haar baby van vijf maanden oud. Op Instagram deelt Martin haar ervaring: “De echte reden waarom ik moeilijk kan geloven dat mijn deelname nieuws is, is omdat het geen nieuws hoort te zijn. Mijn deelname terwijl ik borstvoeding geef is doodnormaal. Zo simpel is het.”

Vormen

Ook paralympisch kampioen Brenna Huckaby stond op de catwalk, zij verloor haar linkerbeen acht jaar geleden wegens osteosarcoom, een kwaadaardige tumor op het bot. Op social media zijn overwegend positieve reacties te lezen: “Jullie tonen dat vrouwen in alle maten en vormen mooi zijn” en "Jullie zullen waarschijnlijk heel wat commentaar krijgen, maar ik hoop dat jullie beseffen hoe krachtig en geweldig jullie zijn!”

LEES OOK: Zien: mega kapsels bij Valentino Haute Couture show

BRON: MIAMI SWIM WEEK, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws