Wow: zoveel geld verdient George Clooney dus in één jaar

George Clooney lijkt het allemaal voor elkaar te hebben.

Lees ook

George Clooney lijkt het allemaal voor elkaar te hebben, op het scooterongeluk van afgelopen week na dan. Hij heeft niet alleen een prachtige vrouw, een schattige tweeling, de beste man mag zich ook nog eens 'de best verdienende acteur in één jaar tijd ooit' noemen. 

LEES OOK: How romantic: George Clooney vertelt uitgebreid over zijn liefdesleven met Amal

Volgens het tijdschrift Forbes is George Clooney de best verdienende acteur in één jaar tijd ooit, maar heeft hij die titel niet alleen aan zijn acteerkunsten te danken. Hij sleept namelijk een groot deel van zijn geld binnen via de verkoop van het tequilamerk Casamigos, waar hij mede-eigenaar van was. Hij verkocht het bedrijf door voor één miljard, volgens CNBC.

Record

In een jaar tijd (juni 2017 en juni 2018) werd George 204 miljoen euro rijker (239 miljoen dollar). Dit is volgens Forbes een record. Maar óók voor George zelf is het een persoonlijk record, want tot nu toe is dit zijn hoogste jaarinkomen. En dat terwijl de 57-jarige acteur toch al 35 jaar  in 'het wereldje' meedraait.

Ondanks het record, is George niet de best verdienende persoon dit jaar. Dat is bokser Floyd Mayweather, hij verdiende in één jaar tijd 285 miljoen dollar. 

BRON: FORBES, CNBC, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook