Look Of The Weekend: Hertogin Kate in olijk geel

De hertogin viel lekker op en was zogezegd hét zonnetje in huis.

Lees ook

Was het zaterdag een Wimbledon Double Duchess Date met nieuwkomer Meghan, mocht zondag William met de hertogin van Cambridge op stap. 

LEES OOK: Royal Box: Kate en Meghan op Wimbledon

Kleur

De hertogin viel lekker op en was hét zonnetje in huis, ze koos namelijk voor een knalgele jurk van Dolce & Gabbana. Een nauwsluitende jurk met ruffelende mouwtjes. De huidskleurige tas die ze erbij combineerde was ook van Dolce & Gabbana. Qua sieraden was het wat meer dan anders, maar alsnog simpel. De ringoorbellen en ketting zijn van Asprey London, de ring van Citrine, zonnebril van Ray Ban en haar horloge van CartierBy the way: prachtige geföhnde lokken! 

Gezellig date

Tijdens het kijken van de mannen finale werd er hevig gebabbeld en gelachen. Éven een momentjes zonder de kinderen. Soms ook wel fijn. 

Zaterdag

Het was een Double Duchess Date én de eerste keer dat de hertogin van Cambridge en de hertogin van Sussex samen zonder hun echtgenoten op pad waren. Kate droeg een Jenny Packham jurk met polkadots (die verdacht veel op tennisballen leken), schoenen van Gianvito Rossi en de tas (zelfde als zondag) van Dolce & Gabbana. Haar oorbellen waren van in2Design en het horloge is van Cartier.

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook