Eindelijk! Intieme doopfoto’s van prins Louis

Prins George kan niet stilzitten, prinses Charlotte heeft het poseren helemaal onder de knie.

Kensington Palace heeft er bijna een week op gebroed, maar eindelijk zijn de officiële foto's van de doop van prins Louis vrijgegeven.

De foto's zijn gemaakt door portretfotograaf Matt Holyoak in Clarence House, waar de Cambridge'jes hun gasten na afloop van de doop een tea aanboden.

Deze is genomen in de tuin van Clarence House, kleine Louis was even wakker. En prins Charles (die in Clarence House woont) houdt zich als milieuridder duidelijk keurig aan het sproeiverbod. 

Louis blijkt nu al heerlijk te kunnen lachen!

Dit is het eerste officiële portret van 'the family of five'. Kate kan blijkbaar niet anders dan dolverliefd naar haar zoontje kijken, Cheeky  Charlotte is adorable

En het is moeilijk voor te stellen dat de foto links de kerstkaart van de Cambridge'jes was. 

Op het familieportret in de 'morning room' van Clarence House zit prins George heerlijk te giechelen. De Queen was er toch nog een beetje bij, in de vorm van een schilderij op de achtergrond. 

Heel lief hoe Charlotte het handje van haar babybroertje vasthoudt. 

Voor James Matthews, de man van tante Pippa (achterste rij, tweede van rechts), was het voor het eerst dat hij poseerde voor een officiële royal foto. Het portret van Louis' hele familie…  

… is in dezelfde stijl als dat van de doop van prins George…

…en die van prinses Charlotte, #continuïteit.

Matt maakte eerder deze mooie foto's van de Queen en de hertog van Edinburgh.

 

Foto's © Matt Holyoak / Matt Porteous, Kensington Palace 

Laatste nieuws