5 Sassy prinsessen: ‘Weg met die camera!’

Altijd in de plooi blijven is een gave die ze (gelukkig!) nog niet helemaal onder de knie hebben.

Lees ook

Van jongs af aan krijgen ze mee dat iedereen naar hen kijkt, maar soms hebben ze gewoon even geen zin in opzitten en royal pootjes geven. Vijf prinsessen, not loving it.

Prinses Estelle van Zweden bijvoorbeeld, was al sinds twee uur die middag aan het shinen in verband met de verjaardag van haar moeder. En was er 's avonds helemaal klaar mee. Met zich gedragen, met lief lachen, met die eeuwige cameralenzen. En dan krijg je dus deze ↑ onnavolgbare 'Is het nou klaar?' Bernadotte Blik. Wie nog meer?

'You're not coming'

Prinses Charlotte van Cambridge maakte het even heel duidelijk aan de fotografen bij de doop van haar broertje Louis: "Jullie gaan niet mee."

En ja, er is een filmpje van.

'Duurt dit nog lang?'

Prinses Ingrid Alexandra had haar jubilerende opa, koning Harald van Noorwegen, al talloze keren geëerd en wilde langzaam aan wel eens terug naar haar iPad.

Vintage killer blik

Bloedmooi en bloedchagrijnig: waar bij prinses Elizabeth (links) altijd nog wel een zweem van vriendelijkheid te bespeuren is, kon haar zus prinses Margaret (rechts) met één dodelijke blik duidelijk maken dat ze ontstemd was. En dat was ze veel en vaak.

'Urgh, dit weer?'

Prinses Ariane liet even zien hoe dolenthousiast ze over het fotomoment was, met prompt twee royal ouders in de stress. Van die dingen, het zijn ook maar mensen. 

 

Foto's © ANP, Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook