Royal Recap: dit was hét nieuws van de week

De week was weer goed gevuld met alle ins en outs op royalty gebied. Omdat jij natuurlijk niks wil missen, zetten we de opvallendste gebeurtenissen nog even voor je op een rij. 

Lees ook

De week was weer goed gevuld met alle ins en outs op royalty gebied. Omdat jij natuurlijk niks wil missen, zetten we de opvallendste gebeurtenissen nog even voor je op een rij. (Wil je trouwens weten wat onze Oranjes deze week hebben uitgespookt? Dat  vatten we apart voor je samen elke zondag!)

1. Blenheim Palace ontvangt Trump in stijl
President Donald Trump begon zijn bezoek aan Engeland met een galadiner in misschien wel het mooiste paleis van het land. De president van Amerika en First Lady Melania arriveerden per helikopter, waarna hij op zijn eigen subtiele wijze verder reed met The Beast, de gepantserde limousine van elke POTUS (President of the United States).


© GETTY IMAGES

2. Meghan & Harry: chic in Londen, casual in Dublin
Het officiële bezoek van prins Harry en hertogin Meghan was volgepropt met 'kennismaken met het land' en de nodige meet & greets. De hertogin van Sussex begint langzaam, maar zeker een beeld te krijgen van haar leven als fulltime royal en leert snel schakelen tussen de verschillende agendapunten.


© GETTY IMAGES

3. Prins Louis gedoopt, Queen nergens te bekennen
Het is het nadeel van vijfde in de lijn van troopopvolging zijn, het nieuwtje is er een beetje af. Voor de jongste Koninklijke Hoogheid geen eigen feestelijke dienst, maar een doop die vooral een tussendoortje op maandagmiddag lijkt. Gelukkig is er altijd nog prinses Charlotte.


© GETTY IMAGES

4. Wow: Máxima en Willem-Alexander gaan viral in het buitenland
Blijkbaar zijn de moves van onze koning en koningin ook de royaltyfans in het buitenland niet ontgaan, want Daily Mail komt met een filmpje waarin we de twee uit hun dak zien gaan op het nummer "Hey Sexy Lady" van Shaggy. En Máxima krijgt ook nog eens complimenten.


BEELD: YOUTUBE

5. Dít zijn de bruidskinderen van prinses Eugenie!
De ceremonie van het huwelijk van prinses Eugenie en James Brooksbank zal een meer bescheiden en besloten versie van die van Harry en Meghan worden, maar dat wil niet zeggen dat het jawoord geen glamour zal hebben. Naast het kroost van goede vrienden, mogen uiteraard ook prins George en prinses Charlotte weer aan de bak.

© GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook