5x de leukste woonwinkels van Nederland

Je wordt er spontaan hebberig van!

Lees ook

Leuke hebbedingetjes kopen, Pinterest afstruinen, interieurbladen doorspitten… Als je je stulpje leuk wilt inrichten, ben je er bijna 24/7 mee bezig. Maar waar haal je nu die glamoreuze spullen? Wij weten wel een paar adresjes! 

LEES OOK: Zien: 5x legendarische Hollywood bikini's op een rij

1. Wolfware

Hip en glam gecombineerd! Niet alleen vind je hier pareltjes van kledingstukken, ook kun je heerlijk sieraden shoppen. Win-win! (Ze hebben zelfs een discobal in de winkel hangen.)

2. Maison NL

Om in te leven! Je vindt er van alles, van boeken en lieve schilderijtjes tot kopjes en lingerie. Je loopt er nooit met lege handen weg.

3. Westwing

Wooninspiratie en musthaves om van jouw huis een thuis te maken! Dé (online) plek dus. Ook hier vind je alles: van leuke hang-dingetjes voor op je verschillende soorten behang tot poefjes in geheel velvet roze.

 

Een bericht gedeeld door Westwing (@westwingnl) op

4. ANNA-NINA

Sieraden en interieur, daar weten zij alles van af. Wanneer je de prachtige winkel betreedt, word je omringd door gouden tinten en luxe. Meenemen: de theelepel met een palmboom of een eierdop in de vorm van een zwaan. 

5. Olivia & Kate

Deze online winkel is perfect voor typische hebbedingetjes. We doelen op: een bieropener met een leeuw, een roze velvet kussen of een diamantvormige opbergdoos. We want it all. 

Laatste nieuws

Zie ook