Dit snacken de celebs

Dat celebs op een blaadje sla en liters water leven is klinkklare onzin.

Lees ook

Dat celebs op een blaadje sla en liters water leven is klinkklare onzin. Wij hebben namelijk de speurbril opgezet en wij vonden calorieën, veel calorieën. #betrapt

Lekkernijen

Kim Kardashian is bijvoorbeeld dol op koekjes. "Mijn moeder maakte met de feestdagen altijd speciale koekjes, bijvoorbeeld in de vorm van kalkoenen of kerstbomen. I'm obsessed with them." Kim houdt ook van koekjes met noten – daar zitten natuurlijk ook aardig wat calorietjes in maar ze zijn zeer lekker (die van jou kun je halen bij Basboernoten.nl!). Supermodel Gigi Hadid kaant liever op een hamburger.

Selena Gomez maak je blij met ovenschotels, kalkoen, cheesecake én augurken. Nog zo'n snoepkont is Chrissy Teigen, haar kun je wakker maken voor junkfood en Frito pie, een gerecht gemaakt van kaas, chilipeper en maïschips. Britney Spears en Kelly Osbourne delen hun liefde voor chocolade met elkaar. "Ik ben dol op chocola. Mijn moeder verstopt met Kerstmis altijd chocolaatjes in de kerstboom en dan moeten wij ze zoeken. Dat doen we al sinds dat we kleine kinderen zijn, maar ik vind het nog steeds leuk." aldus de 33-jarige Kelly.

Hertogin Kate gaat voor de gewone Britse sticky toffee pudding. En Blake Lively wordt het gelukkigst van gesmolten kaas. En wie nou echt de grootste snoepliefhebbers zijn? Donutliefhebbers Beyoncé, Taylor Swift, Zac Efron en Barack Obama.

LEES OOK: Snackende royals: 'Echt, één hapje maar'

BRON: GIRLSCENE, MSN

Laatste nieuws

Zie ook