Hoe kleurenblind is prinses Stéphanie?

Hare Koninklijke Hoogheid heeft een zeldzaam talent om nét de verkeerde kleur te kiezen.

Lees ook

Fashionwise is en blijft kroonprinses Stéphanie van Luxemburg een zorgenkind, met een speciaal talent om nét de verkeerde kleur te kiezen. Kijk en vergelijk wat een flatterende tint met haar doet.

Hare Koninklijke Hoogheid heeft van zichzelf een wat beige uitstraling die enorm opknapt van frisrood, diepblauw en felroze. Omdat ze echter een wat ingetogen persoonlijkheid heeft (en dit is het understatement van de eeuw) neigt ze nog al eens naar koele pastels die haar vermoeid laten lijken of juist naar te harde kleuren, waardoor ze zelf helemaal wegvalt.

Dit jumpsuit, hoe mooi ook, doet gewoon niets voor haar. Net even een andere kleurnuance kan een wereld van verschil maken, kijk maar.   

Groen

Het mosgroen links misstaat Stéphanie niet, maar een fellere variant haalt haar net wat meer op. 

Geel

Geel is voor veel mensen een moeilijke kleur om te dragen. Stéphanie moet het niet van kuikengeel hebben, maar eerder van citroen. 

Blauw

Als het op blauw aankomt, is het hemelsblauw links helemaal niet zo teleurstellend, tot je ziet wat kobalt met haar doet. Wauw. 

Rood

Links net-niet-rood dat een beetje naar koraal neigt, recht diep verzadigd rood waarin ze écht allure heeft.

Aqua

Links aqua met een pastelfiltertje, rechts een net even wat frissere variant. Wij zouden het wel weten.  

Roze

Het is nooit een goed idee om je te stylen in de kleurnuance van een systeemwandje. Dit zeer lichte roze mist de gloed van blush en trekt alle warmte uit Stéphanie's teint. Beau Monde-roze haalt haar juist op en zorgt voor wat glow (al helpt de belichting hier óók). 

Petrol

Groenblauw is ook weer een moeilijke kleur voor veel mensen. Prinses Stéphanie komt er aardig mee weg, al zie je hier duidelijk dat net een slagje donkerder en meer kleurverzadiging wonderen doet voor het totaalplaatje. Kom op, Stéph – The Bold and the Beautiful, je kunt het hebben! 

Lees meer: 

 

Foto's © ANP, Getty Images, Cour Grand-Ducal, BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook