Wát dragen de celebrity kids eigenlijk?

De kledingsmaken en merken lopen uiteen.

Lees ook

Stel, je mama of papa – of beter nog: allebei – zijn bekend in Hollywood. Nou, dan gillen modemerken het uit, want die willen dolgraag dat jij in een schattig setje rond gaat lopen. Al kiezen de peuters of kleuters tegenwoordig toch liever hun eigen 'out'je' uit. En dat doen ze al aardig. 

LEES OOK: Zoet: royal kids bij mama en papa op de arm

North West (5)

Mama: Kim Kardashian. Papa: Kanye West

Het poppetje kleedt zichzelf en kiest dan vaak voor de kleur roze. Maar die zal Kim zelf wel in de kledingkast gelegd hebben. North draagt het liefst Givenchy en Alexander Wang. Van laatstgenoemd merk heeft ze al twee handtassen, die ze tijdens haar vijfde verjaardag kreeg. Omdat het kan. Ze loopt het liefst op schoenen van Yeezy, we hadden niet anders verwacht, want dat is papa's modemerk

© BSR AGENCY

Suri Cruise (12)

Mama: Katie Holmes, Papa: Tom Cruise

Loopt graag wat modeshow'tjes af met mama Katie aan haar zijde. Is gek op jurken van Bonpoint en Marni en huppelt door het leven op Adidas sneakers. Het leven van Suri is 180 graden gedraaid sinds Katie de volledige voogdij over haar heeft. (Tom en Katie gingen in 2012 uit elkaar.) Voorheen droeg ze enkel couturekleding en was ze hét stijlicoon voor kinderen, nu trekt ze 'gewoon' kleding aan die ze mooi vindt. 

© BSR AGENCY

Harper Beckham (7)

Mama: Victoria Beckham, Papa: David Beckham

Net als North, kleedt Harper zich zelf. Geen enkel probleem met zulke modebewuste ouders. Harper gaat voor chic én stoer. Loopt ze de ene keer in een mantel en met ballerina's, is het de volgende dag een felrode Stone Island jas met girly vlechten in't haar. Haar favoriete merken? Chloé en Stella McCartney

© BSR AGENCY

Marion and Tabitha Broderick (9)

Mama: Sarah Jessica Parker. Papa: Matthew Broderick 

Van bloemenprintjes tot felgekleurde doekjes voor in het haar, van alles ligt er in de garderobe van deze kids. SJP weet wat ze doet om het stel pico bello te laten verschijnen. Ze worden al net zo modebewust gevonden als hun moeder. Vroeger werd de tweeling in de meest gecoördineerde pakjes gestopt, een beetje zoals de superschattige pakjes van Jayno, maar naarmate ze ouder worden wordt het allemaal wat stoerder.

© BSR AGENCY

Penelope Disick (6)

Mama: Kourtney Kardashian. Papa: Scott Disick

Zeg je unicorn, Gucci loafers en roze metallic broekjes, dan zeg je Penelope Disick. De Kardashian-telg kijkt de stijl af van haar tantes en dat is goed te zien. Waar nichtje North Alexander Wang tassen draagt, geeft 'P' de voorkeur aan Chanel handtassen. Verschil moet er zijn. En haar go-to schoenen naast Gucci loafers? Balenciaga sneakers. 

© BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook