Wow: Máxima en Willem-Alexander gaan viral in het buitenland

Blijkbaar zijn de moves van onze koning en koningin ook de royaltyfans in het buitenland niet ontgaan.

Lees ook

Zaterdag was het date night voor koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Op Paleis Soestdijk, of all places, woonden ze een concert van Sting en Shaggy bij. Hier schreven we eerder al over.

Blijkbaar zijn de moves van onze koning en koningin ook de royaltyfans in het buitenland niet ontgaan, want Daily Mail komt ook met een filmpje waarin we de twee uit hun dak zien gaan op het nummer "Hey Sexy Lady" van Shaggy. En Máxima krijgt ook nog eens complimenten: "She has earned a reputation as one of the most fun-loving royals around." Wow! En buiten dat zag ze er ook nog eens lekker casual uit in een spijkerjasje van Tommy Hilfiger en een lange jurk van Tory Burch.  

Ritme

Dat Máxima ritmegevoel heeft weten we inmiddels wel, maar dat Willem-Alexander zo kon losgaan wisten we nog niet. Wat is 'ie aan het genieten! Maar dat kan ook niet anders, gezien het niet de eerste keer is dat Sting en Shaggy optreden voor leden van een koningshuis, in april deden ze dat ook al in Londen tijdens het speciale concert voor koningin Elizabeth. 

Zien hoe Willem-Alexander en Máxima hun armen in de lucht gooien en erop los swingen? Check het filmpje hieronder!

 

Laatste nieuws

Zie ook