Wil jij groeien in vermogen? Dat kan op déze manier

Start duurzaam beleggen bij Zwitserleven Beleggen.

Lees ook

Heb jij al eens nagedacht over beleggen? Wanneer je er handig in bent, kan je er goed aan verdienen. Maar hoe maak je de keuze waar je in gaat beleggen? Zwitserleven Beleggen helpt je erbij. 

Er zijn nu eenmaal ervaringen of doelen in je leven die meer geld kosten dan je denkt. Het is daarom altijd goed verstandig met je geld om te gaan. Dat betekent sparen, maar, als je een stapje verder wilt en vermogen wilt opbouwen, kun je ook gaan beleggen. Omdat we allemaal weten dat beleggen niet geheel zonder risico's is, is de belangrijkste les ook vooral 'steek je geld alleen in wat je begrijpt' – en daarom ook in iets waar jij voor staat.

Duurzaam

Bij Zwitserleven Beleggen wordt je geld geïnvesteerd in bedrijven die verantwoord omgaan met klimaat, water en CO2. Bedrijven die verantwoord te werk gaan. Zo kan het jou financieel rendement opleveren, maar draag je ook bij aan een mooiere wereld. Werk niet alleen voor jezelf aan een onbezorgde toekomst maar ook voor iedereen om je heen! Je kent vast het Zwitserleven Gevoel wel, de gevleugelde uitdrukking staat zelfs in het Van Dale woordenboek. 

Start duurzaam beleggen bij Zwitserleven Beleggen.

Lage kosten

Zwitserleven Beleggen is duurzaam, eenvoudig en je hebt altijd online inzicht. Tegen lage kosten en het mooie is: je kunt al beginnen vanaf €50,-. Als je zelf keuzes wilt maken zonder advies, graag online inzicht hebt en op lange termijn vermogen wilt opbouwen voor studie, een wereldreis of als extraatje voor later, is Zwitserleven Beleggen voor jou bedoelt. Om het je makkelijker te maken zijn er drie profielen gemaakt waar je uit kunt kiezen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. Mocht je minder kennis en ervaring hebben met beleggen in beleggingsfondsen, of een waardevermindering niet kunnen dragen, is Zwitserleven Beleggen minder geschikt.

Laatste nieuws

Zie ook