Leuk: de Afternoon Tea Gay Pride-editie bij The Duchess

Oftewel een overdaad aan theekopjes, theepotten en taartplateaus.

Lees ook

Vanaf zaterdag 28 juli tot en met zondag 5 augustus is het weer tijd voor Gay Pride Amsterdam. Het feest waarbij we vieren dat iedereen uniek is en liefde verdient. 

Ter ere van dit festijn komt THE DUCHESS met een speciale Afternoon Tea Gay Pride-editie. Zoals men kan verwachten van Britse nobiliteit, speelt de Afternoon Tea een prominente rol bij THE DUCHESS, inclusief 'Alice in Wonderland' charme door de overdaad aan theekopjes, theepotten en taartplateaus. De displays van de Gay Pride-editie presenteren een rijke variëteit aan kleurrijke niche patisserie en scones, geserveerd met signature marmelades, en handgemaakte macarons. Trouw aan het Koninklijk karakter van THE DUCHESS wordt de Afternoon Tea geserveerd met een van de vele theemelanges of, zoals het een ware Royal betaamt, met een bijzondere champagne. 

Naast de Afternoon Tea krijgt ook het Chocolate Explosion dessert een Gay Pride metamorfose van 27 juli t/m 5 augustus. De Gay Pride Afternoon Tea is al vanaf 35 euro p.p. te reserveren en de speciale Chocolate Explosion voor 19 euro.

Laatste nieuws

Zie ook