Meghan Markle heeft opeens een heel ander accent

Meghan is haar Amerikaanse accent volgens critici nu al verloren.

Lees ook

Van het fotograferen van een gekke spontane gezichtsuitdrukking tot het filmen van een onderonsje met de hertogin van Sussex en haar fans. Alles wordt tegenwoordig digitaal opgeslagen, zo ook Meghan die tijdens haar uitje met de Queen met wat royal fans staat te babbelen. En daar horen we iets opvallends…

LEES OOK: Meghan Markle mag geen monopoly meer spelen en dit is waarom

Meghan, die in Los Angeles geboren is, is Amerikaanse mét een Amerikaans accent. Althans, tot nu dan. De hertogin staat tijdens haar bezoek aan Cheshire een praatje te maken met wat nieuwsgierige fans die haar vragen stellen over haar verlovingsring en over het koninklijke leven. En volgens critici heeft Meghan nu al het Britse accent overgenomen. Wij geven ze wel een beetje gelijk, het klinkt namelijk 'net echt'. Maar voegen er ook aan toe dat het niet écht heel gek is, Meg wordt continue omringd door Britten en zal dan automatisch het accent overnemen. 

Taalexpert

Ook the Guardian heeft gemerkt dat het accent van Markle “in volle ontwikkeling is” en heeft er zelfs een stemcoach bijgehaald. “Een paar tonen klinken inderdaad anders”, bevestigde expert John Fleming. Als voorbeeld noemde hij de tongval waarmee Meghan de letter ‘R’ uitspreekt en de manier waarop ze het woord ‘all’ zegt in de zin: ‘We all had a nice day’.

BRON: TWITTER, THE GUARDIAN, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook