Dit is Miss Nederland 2018!

Samen met elf andere prachtige dames streed zij om de titel én natuurlijk het felbegeerde kroontje.

Lees ook

And the winner is… Rahima Dirkse (24) uit Rotterdam! Zij mag zich Miss Nederland 2018 noemen. 

Samen met elf andere prachtige dames streed zij om de titel én natuurlijk het felbegeerde kroontje. Na een wervelende en spannende show in het AFAS Circustheater in Scheveningen kreeg de 24-jarige rond middernacht dé kroon uit handen van de winnares van vorig jaar, Nicky Opheij. 

Rahima Dirkse

De winnares is in het dagelijks leven studente bio-farmaceutische wetenschappen. Rahima zal later dit jaar Nederland vertegenwoordigen tijdens de Miss Universe-verkiezingen. Mocht ze niet aan haar verplichtingen als officiële miss kunnen voldoen, dan is runner-up Nina van den Broek aan de beurt. Zij eindigde gisteren op de tweede plaats. 

Ondanks ze meedeed aan de schoonheidsverkiezing, is ze naar eigen zeggen niet vierentwintig uur per dag met schoonheid bezig. "Natuurlijk moet je mooi zijn voor deze verkiezing. Ik ben de ene keer een echt meisje-meisje, de andere keer niet. Ik trek mijn jurk en hakken in het weekend uit de kast, maar als ik doordeweeks bij mijn tante in de kledingzaak werk draag ik nooit make-up", aldus Rahima in het AD.  

LEES OOK: Kim Kötter presenteert finaleshow Miss Nederland

© ANP

BRON: AD, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook