5-jarige North West heeft eerste baan te pakken

En maakte er gelijk een familie uitje van.

Lees ook

Het kan haast niet op voor North West, de 5-jarige dochter van Kim Kardashian en Kanye West. Kreeg ze eerder nog twee Alexander Wang designertassen voor haar vijfde verjaardag, heeft ze nu haar eerste 'baan' te pakken. Als model, welteverstaan.

De 'Kardashian-telg' treedt hiermee in de voetsporen van haar familie. Zowel Kris, Kourtney, Kim, Khloe, Kendall en Kylie hebben weleens voor de lens gestaan, of het nu naakt of fully dressed was. 

Fendi

North heeft nu geposeerd voor haar eerste grote campagne voor het Italiaanse modehuis Fendi, als onderdeel van het #MeandMyPeekaboo jubileum. Hiermee wordt het tienjarig bestaan van de Peekaboo gevierd, één van de meest iconische tassen die het label ooit maakte. 

De fotoshoot zelf werd tegelijkertijd een familieuitje. Want niet alleen North, maar ook mama Kim en oma Kris Jenner mochten op de foto. "In het geval van de Kardashians zijn het drie sterke vrouwen met elk een sterke persoonlijkheid. Het is een iconische familie, die vooral bekend staat om hun uiterlijk. Wij wilden juist een intiemere kant van hen laten zien." Aldus ontwerpster Silvia Venturini Fendi. Volgens de ontwerpster was de keuze voor de Kardashians ’een logische’, omdat ze al jaren goed bevriend is met Kanye West, die in 2009 stage mocht komen lopen bij het label, nadat hij aangaf graag de mode in te willen.

LEES OOK: Heel de familie Kardashian-West staat voor de lens

 

3 Generations: Sneak Peak of #MeandMyPeekaboo Campaign for @Fendi

Een bericht gedeeld door KKW MAFIA (@kkwmafia) op

BRON: INSTAGRAM, TELEGRAAF, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook