Kylie Jenner: “Ik ben van al mijn fillers af”

Kylie Jenner begint eindelijk weer steeds meer op haar oude zelf te lijken. 

Lees ook

We dachten dat het nooit meer ging gebeuren, maar Kylie Jenner begint eindelijk weer steeds meer op haar oude zelf te lijken. 

Op een nieuwe Instagramfoto zien we haar poseren met haar beste vriendin Anastasia Karanikolaou, en daar valt ons een ding op: Kylie's lippen zijn ineens van een stuk minder groot formaat. En dat viel natuurlijk niet alleen ons op, maar ook alle duizenden fans die onder de foto reageren. Kylie bevestigt daarom zelf nu:  "Ik ben van al mijn fillers af." 

Onzeker

Eerder liet Kylie haar lippen ene aantal keer vergroten, naar eigen zeggen uit onzekerheid. In een aflevering van haar eigen realityserie Life Of Kylie zei ze destijds: "Ik was 15 en ik was onzeker over mijn lippen. Ik had echt kleine lippen, en het was een van mijn eerste keren dat ik had gezoend. Die jongen had zoiets van: ik dacht niet dat je een goede zoener zou zijn omdat je zulke kleine lippen hebt. Ik had het er zwaar mee."

Natuurlijk

Fans zijn er in ieder geval niet teleurgesteld om. "Ze ziet er weer een stuk jonger uit nu!", "Het ziet er een stuk natuurlijker uit, prachtig" en "Je ziet er beter uit dan ooit" zijn enkele reacties.

Before:

 

new color by @kyliecosmetics "GOALS" launching this Halloween ❣️

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

After:

 

heat wave

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

BRON: INSTAGRAM, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook