Zien: de Oranjes zijn dol op muziek

Zo genoten ze afgelopen weekend van een concert van Sting.

Lees ook

Zaterdag was het date night voor koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Op Paleis Soestdijk, of all places, woonden ze een concert van Sting bij. 

Tussen honderden fans spotten we de Oranjes en zien we ze intens genieten wanneer ze een riedeltje meezingen. You gotta love them!

 Muziek talenten

Dat onze koninklijke familie dol is op muziek, is geen geheim. Maar dat de leden zelf ook een goede slag op een muziekinstrument kunnen slaan, vinden we wel heel leuk om te horen. 

Niet alleen Máxima vindt muziek leuk (en belangrijk), ook de andere Oranjes kunnen er geen genoeg van krijgen. Zoals Van der Linden in een uitzending van RTL Boulevard het zei: "Muziek ziet bij de koninklijke familie in het blauwe bloed." Prinses Christina zei ooit dat zij als klein kind in de box werd geplaatst en dat er dan altijd een radio in de buurt was en haar zo rustig hield. Ook zong zij naar eigen zeggen altijd door de gangen van Soestdijk

Willem-Alexander kan een goed potje blokfluit spelen, Amalia viool en samen met haar zusje Alexia zingen ze – volgens prinses Christina – de sterren van de hemel. Máxima én de A3tjes spelen allemaal gitaar. 

LEES OOK: Wow: dit is de bijzondere hobby van koningin Máxima

BRON: TWITTER, RTL BOULEVARD, BEELD: INSTAGRAM,  

Laatste nieuws

Zie ook