Dít zijn de bruidskinderen van prinses Eugenie!

Prinses Charlotte is er alweer helemaal klaar voor.

Lees ook

Naast het kroost van goede vrienden, mogen uiteraard ook prins George en prinses Charlotte weer aan de bak.

Prinses Eugenie trouwt in oktober met James Brooksbank in St. George's Chapel bij Windsor Castle. De ceremonie zal een meer bescheiden en besloten versie van die van Harry en Meghan worden, maar dat wil niet zeggen dat het jawoord geen glamour zal hebben.

Eugenie is goed bevriend met zanger Robbie Williams en zijn vrouw Ayda Field, hun dochter Theodora Rose (5) is een van haar bruidsmeisjes, volgens de Mail on Sunday.

Een van de andere bruidsmeisjes is Maud Windsor (4), de dochter van lord Frederick Windsor en actrice Sophie Winkelman. Dat is een aardige geste, want de wat minder bekende Windsor'tjes krijgen niet snel de kans om eens in een koninklijke context te shinen.   

 

Een bericht gedeeld door Top Celebs (@topcelebs13) op

Maud zit in hetzelfde schooljaar als prins George (bijna 5) op Thomas's School in Battersea. George is een van de bruidsjongens, samen met Louis de Givenchy. Louis' ouders Olivier de Givenchy (bankier bij JP Morgan) en zijn Australische vrouw Zoe zijn bevriend met zowel Eugenie en Jack als met Robbie en Ayda.

De set bruidskinderen is compleet met prinses Charlotte van Cambridge die in mei al bewees kalm te blijven en ook de rest van het gezelschap aan te kunnen sturen bij de bruiloft van haar oom Harry.

 

90s throwback…wedding planning starts!!

Een bericht gedeeld door Princess Eugenie (@princesseugenie) op

Wie de bruidsjurk gaat maken is nog een groot geheim, maar prinses Eugenie liet bij de verloving al weten dat ze beslist 'niet voor schuimtaartschouders' zou gaan.  Daar heeft ze blijkbaar slechte ervaringen mee. 

 

Foto's © ANP  

Laatste nieuws

Zie ook