Dít label levert de bruidsjurk van Charlotte Casiraghi

En tot verbazing van vriend en vijand is het niet Chanel - tiens!

Lees ook

In Monaco luiden dit jaar twee keer de huwelijksklokken, deze zomer voor Louis Ducruet, de zoon van prinses Stéphanie en aan het einde van het jaar voor Charlotte Casiraghi, de oudste dochter van prinses Caroline.

Charlotte (31) is sinds vorig jaar een setje met Franse filmproducent Dimitri Rassam (36). Het stel verloofde zich in maart en zou in juni gaan trouwen. Het huwelijk werd echter uitgesteld, omdat Charlotte niet hoogzwanger naar het altaar wilde. Inmiddels weet Voici dat het burgerlijk huwelijk enkele dagen voor kerst zal plaats hebben. Dat wordt een bescheiden ceremonie in besloten kring. Voor volgend jaar zomer staat dan het grote feest voor vrienden en familie gepland.

De jurk zal worden geleverd door Yves Saint Laurent, Charlotte maakte onlangs als 'brand ambassador' de overstap van Gucci naar YSL. Later op de avond zal ze Chanel dragen voor het eerste trouwfeestje: Karl Lagerfeld is een huisvriend van de Casiraghi's.

Ook over de bruidegom is nieuws: die is vlijtig bezig zelf te trouwringen te ontwerpen. Het wordt zijn tweede huwelijk, hij heeft dochter Darya (7) samen met Masha Novoselova. Voor Charlotte is het haar eerste officiële jawoord, zij heeft zoontje Raphaël (4) uit een eerdere relatie met Gad Elmaleh.   

 

Lees meer: Charlotte's bevalling laat niet lang meer op zich wachten 

 

Foto's © Getty Images, Yves Saint Laurent, bron: Voici

Laatste nieuws

Zie ook