Lady Amelia Windsor: haar meest modieuze outfitjes

Amelia is niet alleen het knapste lid, ze scoort qua outfits ook een tien.

Lady Amelia Windsor (22) is niet alleen 'het knapste' lid van de Britse koninklijke familie, maar scoort qua outfits ook een tien. 

Wie? 

Amelia is de jongste dochter van George Windsor, graaf van St. Andrews, en Sylvana Tomaselli. Dat maakt haar de kleindochter van de hertog van Kent en een nichtje van de Queen. We zien haar geregeld bij Paris Fashion Week en andere modefeestjes. En dan is het altijd genieten geblazen. Want wát een plaatje is het! 

© GETTY IMAGES

Amelia werd hier gefotografeerd bij de Haute Couture 2018 modeshow van Dior en droeg daarbij natuurlijk een creatie van de ontwerper himself. 

Tijdens een zomers feestje in het V&A Museum. In een ALLSAINTS jurkje. 

Een The Serpentine Summer Party in een Chanelletje. 

In Dior bij de Frida Kahlo expositie. Een drukke outfit, maar Mel komt er wel mee weg. 

Sonia Rykiel show. 

Dé geruite met (heel veel) knopen outfit…. Detail: vermoedelijk haar roepnaam "Mel" staat fashionable op haar clutch. 

Naakt

Een beetje sexy moet kunnen toch? Amelia is er gek op, zo is te zien aan de beelden. Al twijfelen we of ze zo'n setje aan zou doen tijdens het kopje thee met The Queen

Wederom een Christian Dior show met een doorschijnend gestippeld jurkje. 

Bij de British Fashion Awards droeg ze Dior. 

Niet alleen frontrow

Niet alleen wordt ze uitgenodigd om bij de grote modeshows aanwezig te kunnen zijn met haar knappe koppie, ook loopt de 22-jarige de catwalk. En dat doet ze als een pro (misschien iets minder zuur kijken de volgende keer?). Dit was tijdens een Dolce & Gabbana show tijdens Milan Fashion Week

Á la Assepoester

In 2013 had Mel even haar eigen prinsessenmomentje. Dit zal waarschijnlijk een van de weinige zijn, aangezien ze als 38ste in de troonopvolging niet écht kans maakt om ooit prinses te mogen worden genoemd. 

BRON: TATLER MAGAZINE, BEELD: GETTY IMAGES, ANP, BSR AGENCY

Laatste nieuws