Kaley Cuoco op huwelijksreis naar ziekenhuis

Kaley Cuoco is niet bepaald op een exotische plek beland tijdens haar huwelijksreis.

Lees ook

Actrice Kaley Cuoco is niet bepaald op een exotische plek beland tijdens haar huwelijksreis. Vijf dagen na haar grote dag postte de The Big Bang Theory-actrice een foto uit het ziekenhuis.

Chagrijnig en charmant

"Als je huwelijksreis bestaat uit een schouderoperatie", schreef ze bij een foto waarbij ze chagrijnig in de camera kijkt. De 32-jarige meldde wel dat ze alweer herstellende is. Ze grapte ook dat haar kersverse echtgenoot Karl Cook vast nog minder charmante kiekjes van haar zal delen. Dat liet de professionele ruiter zich geen twee keer zeggen; hij deelde niet veel later een video van een luid snurkende Kaley in de auto onderweg naar huis.

Nepvrouw

De actrice trad zaterdag in het huwelijk met Karl. Vanwege hun overeenkomende initialen noemden ze de bruiloft zelf 'KC in het kwadraat'. Op de trouwdag was ook Kaleys televisieman Johnny Galecki aanwezig. Op Instagram plaatste hij een foto van de bruiloft, waarbij de Big Bang-acteur schreef: "Ik zou niet gelukkiger kunnen zijn voor mijn nepvrouw." De twee hadden ooit echt een relatie, maar maakten dat pas wereldkundig toen ze al een tijdje uit elkaar waren.

LEES OOK: Mary Borsato in ziekenhuis

BRON: PANORAMA, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook