Halina Reijn en Daniël de Ridder openhartig over kinderwens

De wens naar een kindje is groot bij de 42-jarige Halina Reijn. Het zou een grote leegte in haar leven opvullen.

Lees ook

Halina Reijn heeft een grote kinderwens. Het zou naar eigen zeggen een grote leegte in haar leven opvullen. Vriend Daniël de Ridder lijkt 'de oplossing' te zijn, of toch niet? 

LEES OOK: Daniël de Ridder smoorverliefd op zijn Halina Reijn

Halina Reijn zou graag een kind willen, maar geeft aan dat dat even zal moeten wachten: '"Een partner is voor mij van belang, omdat ik nooit als alleenstaande moeder een kind zou willen opvoeden. Dat is niet mijn idee van ouderschap. Of samen of never ever. Misschien denk ik er zo over, omdat mijn vader vroeg doodging en ik mijn moeder als alleenstaande zag ploeteren. Ze heeft het goed gedaan, maar ik zou het zelf niet willen."

Daniël de Ridder

Halina en voormalig profvoetballer Daniël de Ridder zijn nu alweer een flink tijdje happy in love. Ondanks het tikken van haar biologische klok schakelde Halina niet meteen door naar de volgende versnelling in hun relatie. In het programma 5 Jaar Later vertelde ze begin dit jaar een zwangerschap het liefst nog even uit te stellen omdat de liefde tussen hen vrij pril is, "maar dat kan niet, want ik ben 42". Sindsdien hoorden we  niks meer over enige nesteldrang. Daniël vertelde eerder aan Volkskrant Magazine: "We willen het verder niet openbaar hebben. Het is zo privé. Het is onze beslissing, het is van onszelf."

Gelukkig voor Halina wil Daniël ook graag kinderen. "Ik kan wel zeggen: als er een kindje komt, dan zullen we dat met veel liefde omarmen. En als het niet zou komen, blijven we elkaar omarmen" aldus de voetballer.

 

Een bericht gedeeld door halinareijn (@halinareijn) op

BRON: PRIVÉ, 5 JAAR LATER, VOLKSKRANT, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook