Linda de Mol: ‘Ik heb weleens een affaire gehad’

Alle affaires zijn min of meer hetzelfde.

Lees ook

Linda de Mol (53) staat bekend als een openhartig persoon. Zo steekt ze niet onder stoelen of banken dat ze wel eens een bezoekje aan de cosmetische chirurg brengt. In haar nieuwste column voor haar tijdschrift LINDA. verklapt de presentatrice dat ze weleens een affaire heeft gehad. 

LEES OOK: Linda de Mol mocht voor 100.000 in de Playboy

Belazeren

Ze vertelt dat de affaire lang geleden en eenmalig was. Ze wil niet vertellen met wie dit precies was, wat natuurlijk begrijpelijk is. “Ergens ben ik blij dat ik het een keer meegemaakt heb, andersom trouwens ook hoor, want daardoor begrijp ik het wel beter. Hoezeer je jouw affaire ook als uniek, o zo hartstochtelijk en onvermijdelijk ziet; alle affaires zijn min of meer hetzelfde qua patroon: je belazert iemand keihard.”

Tip

Verder schrijft Linda dat een affaire niet per se het einde van je relatie hoeft te betekenen. Wel geeft ze een tip: “Begin er maar liever helemaal niet aan.” Linda beëindigde in 2007 haar relatie met regisseur Sander Vahle, met wie ze een zoon en dochter heeft: Julian (21) en Noa (18). Nu is ze happily together met Jeroen Rietbergen (47), met wie ze in Huizen woont. In 2013 gingen er geruchten dat Jeroen vreemd zou zijn gegaan met Renée Gunning, die in 2010 meedeed aan het programma 'Echte Gooische Meisjes'.

BRON: MARIE CLAIRE, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook