Thaise prinses pakt weer uit voor Paris Fashion Week

Prinses Sirivannavari's netwerk kan zich meten met dat van Anna Wintour.

Gotta love prinses Sirivannavari Nariratana: popje loves fashion en maakt van Paris Fashion Week altijd een glamour hoogtepuntje. Zo ook bij de haute coutureshows van de najaars- en wintercollecties.

Sirivannavari is een dochter van koning Vajiralongkorn van Thailand die in het Verre Oosten eigen collecties bestiert die het verrassend goed doen.

 

Een bericht gedeeld door davikah (@davikah) op

En ze dwingt ook nog eens ongekend respect af bij haar modellen, zo te zien. Om te kijken wat de concurrentie in het westen doet (en om zich als label richting Paris Fashion Week te netwerken) is de prinses al jaren een trouw bezoeker van dit modefeest…

…waar ze altijd graag haar momentje pakt.

Zo liet ze haar beveiliging vorig jaar even de stoep schoonvegen, voor een ultiem fotomomentje bij Dior. Heel grappig is dat je eigenlijk niet eens meer de show hoeft te gaan zien, omdat Sirivannavari de stijl en sfeer van het gebodene reeds op de stoep laat zien. Hare Koninklijke Hoogheid heeft connecties die zich kunnen meten aan die van Anna Wintour. Dus, wat kunnen we verwachten, volgens Royal Siri?

Dior

Voor Dior Haute Couture arriveerde ze uiterst kuis in iets blauws dat rechtstreeks van de kostuumafdeling van de BBC leek te komen. 'Larkrise to Candleford', anyone?

Chanel

Kittig, geruit, roze, onmogelijke schoenen – Karl Lagerfeld kan rustig achteroverleunen, de prinses deed alvast voor hoe je deze herfst absolutely fabulous het pand kunt verlaten.

Valli

Giambattista Valli is een van de favorieten van Sirivannavari, om zijn romantische ontwerpen. Zoals dit sexy bloemetjesgordijn. In het algemeen zijn we geen voorstander van jurken met een matje, maar de prinses kan het hebben, mede met dank aan deze killer muiltjes. 

 

Door: Ella Vermeulen, foto's © Getty Images, ANP, BSR Agency

Laatste nieuws