Híer laat je je jurken maken door je persoonlijke (betaalbare) couturier

Parioli ontwerpt kleding die schoonheid benadrukt, het figuur flatteert en als gegoten zit.

Lees ook

Je kent 't wel. Je hebt die ene prachtige jurk gevonden, maar hij zit nét niet goed. Toch vaak een reden om hem niet te kopen. Maar waarom zou je je jurken niet gewoon op maat laten maken?

Parioli ontwerpt kleding die schoonheid benadrukt, het figuur flatteert en als gegoten zit. Daarvoor wordt ieder artikel geheel op maat gemaakt. Luxer kan 't niet, toch? Daarnaast staat Parioli voor duurzaamheid, hoge kwaliteit van natuurlijke materialen, nonchalante elegantie en kan ieder item gepersonaliseerd worden. Je bepaalt zelf lengte, mouwlengte en halsdiepte. Vaak kun je kiezen uit verschillende kleuren.

Maximaal

Stuk voor stuk items die wonderen doen voor je figuur en die dankzij de rekbare stoffen heerlijk zitten. Ze kunnen trouwens gewoon in de wasmachine. Ze ontwerpen kleding met het doel om het maximale uit jouw figuur te halen. Om dat te bereiken benutten ze alle mogelijke eigenschappen van een kledingstuk: silhouet, halslijnen, structuur van de stof, kleur en kleurcontrast, de positie van knopen en optische illusies met naden. 

Couturier

Parioli zit tussen een couturier en een winkel in. Ze hebben een uitgebreide collectie, zoals in een gewone winkel. Het verschil met een normale winkel is dat je artikel op maat gemaakt wordt, zoals een couturier dat doet. Het verschil met een couturier zit hem in de werkwijze en in de prijs. Dankzij het revolutionaire productieproces: ze hebben alle patronen gedigitaliseerd. Daarvoor heeft Parioli patroontekentechniek ontwikkeld, ze voeren de maten van de klant in, drukken op de knop en het patroon rolt op maat uit de plotter. Het arbeidsintensieve werk van de couturier, het patroon op maat maken, testen en aanpassen, is voor hen letterlijk een druk op de knop. Door deze revolutionaire werkwijze kunnen zij maatwerk bieden tegen confectieprijzen.

Klikt als muziek in de oren, niet waar? Benieuwd waar je je jurk kan laten maken? Klik dan hier.

Laatste nieuws

Zie ook