Victoria Koblenko openhartig over seksleven na bevalling

'Het deed vreselijk veel pijn'.

Lees ook

In De Roze Hel, een videoreeks die gepresenteerd wordt door Leonie ter Braak, wordt actrice Victoria Koblenko eens stevig aan de tand gevoeld over het moederschap. De dames bespreken o.a. hoe het seksleven van de actrice nu eigenlijk is zo na een bevalling.

Victoria 

De 37-jarige Victoria heeft samen met haar man Evgeniy Levchenko zoontje Kiy en vertelt Leonie dat seks niet bepaald een pretje was. "Ik vond de eerste keer na de bevalling erger dan de ontmaagding. Het deed vreselijk pijn." Ook laat ze weten dat de kersverse ouders helemaal niet zo snel na de bevalling tussen de lakens te vinden waren. "Ik denk minstens drie maanden. Misschien zelfs langer. Maar ik was heel onzeker over, ja, mijn nieuwe vorm. Is dat nog wel zo sexy voor hem?" Gelukkig herkennen veel vrouwen zich hier vast in hoor, Vic! 

De Roze Hel

"Ik vind het wel fijn om iets te maken waarbij vrouwen denken 'och, gelukkig, ik sta hier niet in mijn eentje'", met deze gedachte op zak verzon Leonie ter Braak dit programma: een videoreeks over het moederschap met een grote knipoog. 

LEES OOK: Zien: Victoria Koblenko en Levchenko als oudjes

BRON: DE ROZE HEL, BEELD: ANP, INSTAGRAM 

Laatste nieuws

Zie ook