Gelekte GTST-aflevering laat schokkende gebeurtenis zien

Let op: dit artikel bevat spoilers..

Volgende week woensdag is het ein-de-lijk zover: de GTST-aflevering waarin Aysen en Sjoerd gaan trouwen is dan te zien. Natuurlijk is de trouwerij niet zonder drama of toestand. Dit is wat er precies gaat gebeuren.

LEES MEER: Van cliff naar chill: GTST gaat op vakantie

*Spoiler alert!*

De aflevering is inmiddels al te zien op Videoland, waardoor de inhoud inmiddels is uitgelekt. Mocht je dus niet willen weten wat er gaat gebeuren; lees dan niet verder. Dit artikel zit namelijk vol spoilers…

'Normaal' 

Hoewel het begin van de trouwerij niet meer dan normaal lijkt, waarin Aysen begint aan haar geloften en vertelt over de relatie met Sjoerd, lijkt het mis te gaan wanneer Sjoerd een reactie moet geven. Hij kijkt zijn toekomstige vrouw vreemd aan en zegt vervolgens dat hij haar iets moet vertellen. Daarmee is het drama begonnen.

Waar Sjoerd zou moeten beginnen aan zijn geloften, begint hij over het feit dat Aysen geen kinderen kan krijgen. "De kans dat jij op een natuurlijke manier zwanger wordt zoals je zus, is natuurlijk heel klein. Eigenlijk is die er niet. Dat weet iedereen hier toch allang", vertelt hij.

Walgelijk

Daarmee lijkt het nog niet klaar te zijn voor Sjoerd. Nee, hij begint net. "Dat is misschien maar goed ook, dat dat nooít zal gebeuren. Jij, de moeder van mijn kind; ik moet er niet aan denken. Het is maar goed dat je het toen hebt laten weghalen. Je hebt er nooit een seconde over nagedacht hè?" gaat hij verder. "Dat jij serieus dacht dat ik met jou zou willen trouwen. Je bent walgelijk en ik kots van je." 

BRON: GRAZIA, TWITTER, BEELD: GTST, TWITTER

Laatste nieuws