Yes: eindelijk een stukje Frankrijk in Amsterdam (en jij kunt er gratis heen!)

Als Beau Monde-lezer profiteer je van een speciale lezersactie.

Lees ook

Op zaterdag 14 juli organiseert Frans restaurant Bodon, La Grande Brasserie, Le Marché Français. En dit speciaal om Quatorze Juillet, de nationale feestdag van Frankrijk, te vieren. Hoe leuk! En – nog leuker – jij kunt hier als Beau Monde-lezeres gratis naartoe!
 
Tussen 11.00 en 19.00 uur waan je je in de brasserie even in Frankrijk en kun je genieten van alles wat met La Douce France te maken heeft. Denk: de lekkerste Franse wijnen en lekkernijen, zoals kazen, hammen, oesters, kreeften en crudités met tapenades. Exactement! Wij zijn om.
 
Du vin, du pain
Die zaterdag is Bodon, onderdeel van Apollo Hotel Amsterdamecht een stukje Frankrijk in Amsterdam, want alles wordt ook nog geserveerd in traditionele Franse marktkraampjes. Daarnaast kun je genieten van gratis wijnproeverijen, kookworkshops en van traditionele Franse livemuziek. Hoor je de chansons al? 
Wat is nou een betere plek om de zomer te vieren dan het terras van Bodon? Laat je overtuigen door de exquise hapjes én het geweldige uitzicht over een kruising van de vijf grachten.
 
Lezersactie
Als Beau Monde-lezer profiteer je van een speciale lezersactie. Je krijgt voor twee personen gratis toegang tot Le Marché Français, inclusief twee gratis drankjes en twee hapjes per persoon!  Dat is nog eens een leuke zaterdagmiddagbesteding. Amusez-vous!
 
Gebruik de code 'beaumonde14juli' bij het bestellen van tickets via de site.
 

Laatste nieuws

Zie ook