5x sexy Hollywood-tuinmannen

Beau Monde zet de vijf meest stomende voor je op een rij.

Lees ook

Is het je weleens opgevallen dat tuinmannen er altijd ­gorgeous uitzien in Hollywood-films en -series? Ze zijn de nieuwe brandweermannen! Beau Monde zet de vijf meest stomende voor je op een rij.

tekst SANDRA TEN BRINK

Nathan Owens

Nathan speelt in ‘Devious maids’ een (ja heus!) dienstmeisje. En hoewel we het ook leuk vinden om hem in de weer te zien met een plumeau, komt hij in de serie beter tot zijn recht in de tuin. Zijn zwoele blik en stomende lijf zenden een duidelijke boodschap uit: deze man weet álles van de bloemen en de bijtjes!

Andrew Cooper

Leuk hoor al die verhuizers, glazenwassers en bouwvakkers, maar we kregen het pas echt warm toen Coca Cola een hovenier introduceerde. Andrew hoefde maar één blik op ons te werpen en hij had ons om zijn (groene) vinger gewonden. Een Oscar-waardige prestatie!

Billy Reilich

Het werd een running gag bij Ellen DeGeneres: ineens was daar een tuinman die steeds zijn shirt uittrok. Later bleek dat deze Nick een acteur was, genaamd Billy Reilich (wat ons betreft een smakelijkere grap dan Paul de Leeuws wel / niet zwakbegaafde Adje). Inmiddels heeft Billy van (half)naakt lopen zijn beroep gemaakt (‘Magic Mike’, ondergoed-ads). Beste. Carrière. Move. Ever.

Jesse Metcalfe

Eén blik op Jesse in ‘Desperate Housewives’ en het is duidelijk: deze man heeft nog nooit een heggenschaar vastgehouden, laat staan een kijkje genomen op Tuinmeubelen.nl. Maar wat maakt het uit; als je er zo heet uitziet in laaghangende jeans, hoef je toch niet te snoeien of uberhaupt iets met de tuin te doen. Het onkruid valt vanzelf aan je voeten. (Net als de vrouwen…)

Steve Richard Harris

We snappen waarom Steve in ‘Sex and the City’ gecast werd als Charlotte’s tuinman. Dat gloeiende lijf! Die smile! Deze acteur kan zelfs de meest preutse vrouw opwinden. Een ideale tegenspeler voor Char, al had ze een bemoedigend zetje van Samantha nodig (“Waarom zou je in een buitenwijk gaan wonen als je niet van plan bent te seksen met een tuinman?”) voor ze overstag ging.

Laatste nieuws

Zie ook