Knopengekte bij Meghan

Meghan is net als Kate helemaal gek op knopen.

Lees ook

Gisteren deelde Queen Elizabeth, hoofd van het Gemenebest, onderscheidingen uit aan de winnaars van de Queen Leader Award 2018. Ook Harry en Meghan waren daarbij aanwezig.

Queen Leader Award

De Young Leader Award erkent en eert uitzonderlijke mensen van 18 en 29 jaar uit het hele Gemenebest, die het voortouw nemen in hun gemeenschappen en die hun vaardigheden gebruiken om levens te veranderen. De winnaars van gisteren ontvingen een uniek pakket die training, mentoring en netwerken biedt. Daar bovenop mogen ze een week in het Verenigd Koninkrijk verblijven.

LEES OOK: Look Of The Weekend: kroonprinses Stephanie is dol op knopen

Hieronder krijgt Alimatu Bawah Wiabriga uit Ghana haar onderscheiding van the Queen herself

© GETTY IMAGES

© GETTY IMAGES

© GETTY IMAGES

Knopen

© GETTY IMAGES

We waren stiekem al een beetje bang dat Meghan de liefde voor knopen van Kate over ging nemen. En jahoor, ze verscheen gisteren in een Prada top met flink wat knopen. Ook de rok en de clutch waren beiden van Prada. De zwarte pumps kocht ze bij – zoals bijna altijd – Aquazzura. Qua sieraden speelde Meg op safe: ze droeg een rosé-kleurige set oorbellen van Vanessa Tugendhaft en een zilveren armband. En pssstt..zagen wij al eerder dat Meghan wel héél graag naar haar droomprins kijkt, gisteren was de liefdevolle blik ook weer van de partij. ↓

© GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook