Chrissy Teigen openhartig over IVF behandeling

Zij en haar man, John Legend, hebben er nooit een geheim van gemaakt dat het stel moeilijk zwanger kan worden.

Vijf weken geleden beviel Chrissy Teigen van haar tweede kindje, zoontje Miles, en gisteren deelde het model wederom een superschattig kiekje van het pasgeboren poppetje. Niet veel later kreeg ze, naast vele lovende reacties, ook een – brutale – vraag van een nieuwsgierige Instagram-volger. En Chrissy zou Chrissy niet zijn wanneer ze niet éven de tijd nam om op de prangende vraag te reageren. 

IVF

De vraag was als volgt: "Ik weet dat jullie dochter Luna via IVF ter wereld is gekomen, is dit ook bij Miles het geval geweest?" Hoewel het een zeer persoonlijke zaak is, liet Chrissy van zich horen. "Ik voel me hier niet door aangevallen. Mensen zijn nou eenmaal nieuwsgierig en een verhaal met een goede afloop kan mensen ook weer hoop geven. Ik ben groot voorstander van openlijk spreken over IVF," aldus Chrissy. Ook zoon Miles is dankzij een IVF-behandeling ter wereld gekomen. "We zijn blij dat we in een tijd leven waar we kinderen kunnen krijgen via een andere weg."

Zij en haar man, John Legend, hebben er nooit een geheim van gemaakt dat het stel moeilijk zwanger kan worden. In februari zei ze in een interview met People Magazine: "Ik heb ervoor gekozen om wederom het IVF-traject in te gaan, na de geboorte van onze dochter Luna. Je wilt toch zo veel mogelijk eitjes en embryo's hebben, omdat ik dit niet de rest van mijn leven wil doen."

LEES OOK: Kim Kötter openhartig over zware IVF-periode

 

hey dudes

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen) op

BRON: PEOPLE MAGAZINE, GRAZIA, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws