Déze crème biedt het: de perfecte glow én bescherming tegen de zon

Blijf je lang in de zon, bescherm je lichaamshuid dan met Body Shield SPF50 van hannah.

Lees ook

Overdaad schaadt, dus ook bij zonlicht. Een goede zonbescherming blijft onontbeerlijk, juist voor een mooiere en langere bruining van de huid. Goed voor je velletje zorgen is dan ook een must. 

Elke huid verschilt 

De huid kan een maximale dosis UV-straling per dag aan, wat per huidtype verschilt. Dit heeft met de kleur, en nog sterker met de dikte van je huid te maken. De zon zorgt voor natuurlijke huidverdikking (lees: zonbescherming) die in de loop van de zomer de huid beter beschermt tegen verbranding. Want het te veel blootstellen aan zonlicht, is schadelijk voor de huid.

Body Shield 

Blijf je lang in de zon, bescherm je lichaamshuid dan met Body Shield SPF50 van hannah. Deze voorziet zelfs de meest kwetsbare of gevoelige lichaamshuid van een maximale bescherming in de zon.Dit zeer prettig uit te smeren zonneproduct bevat een unieke combinatie van uiterst stabiele UV-filters met een hoge en langdurige breedspectrum zonbescherming. Door de juiste balans tussen én de harmonie in UVA- en UVB-filters biedt Body Shield ultrahoge UV-bescherming voor zowel volwassenen als kinderen. 

 

Meest efficiënte UV-filters

Body Shield is opgebouwd uit vijf verschillende UV-filters, waaronder Tinosorb® A2B; één van de meest efficiënte UV-filters op de markt dankzij de superieure UV-absorptie capaciteiten. Deze unieke combinatie van UV-filters zorgt voor een zeer hoge mate van bescherming tegen UVA- en UVB-straling. Het absorbeert en reflecteert het zonlicht en daarmee de UV-straling over een zeer breed UV-spectrum. Door deze bescherming wordt verbranding en een versnelde veroudering van de huid voorkomen.  

Niet alleen beschermend, ook verzorgend

Aan Body Shield zijn tevens verzorgende werkstoffen toegevoegd om de natuurlijke vocht- en vetbalans van de huid op peil te houden, waaronder hydraterende en verzachtende glycerine en vitamine E. In de huid wordt deze vitamine verbruikt als antioxidant. Het beschermt de huidcellen tegen oxidatieve stress, die in verband wordt gebracht met vroegtijdige huidveroudering. Bij langdurig verblijf buiten en blootstelling aan UV-straling gebruik je Body Shield SPF50 als beschermend zonneproduct voor het lichaam. Royaal insmeren en iedere twee uur herhalen of vaker bij sterke transpiratie en ook na het zwemmen. Let wel, meerdere keren aanbrengen geeft geen cumulatief effect. Body Shield kan ook toegepast worden op het gezicht, maar pas op bij het gebruik rondom de ogen. Kies voor het gezicht liever een passende en huidverbeterende crème met SPF uit de hannah Sun Perfection lijn.

Laatste nieuws

Zie ook