Déze actrice gaat prinses Anne spelen in het derde seizoen van The Crown

Wie gaat wie spelen?

Lees ook

De opnames van het derde seizoen van The Crown zullen in juli van start gaan. Wij zitten er klaar voor! We gaan een nieuwe periode van de Windsors in en zullen afscheid moeten nemen van een paar favoriete acteurs die we zagen in het eerste en tweede seizoen. Wie gaat wie spelen? 

Seizoen drie 

In het derde seizoen zullen we Olivia Colman als Queen Elizabeth ten tonele zien en passeren we de tijd waarin Harold Wilson als premier diende en de vijfjarige affaire van prinses Margaret (Helena Bonham Carter vervangt Vanessa Kirby) met Roddy Llewellyn wat uiteindelijk leidde tot de scheiding van de prinses met Antony Armstrong-Jones in 1978. Ook zullen Camilla zien in het derde seizoen, wie haar gaat spelen is nog niet duidelijk. In het vierde seizoen zal ook prinses Diana verschijnen, ook daarvan is het onbekend wie haar zal gaan spelen.

Prinses Anne

De prinses, en dochter van de Queen en prins Philip, wordt gespeeld door actrice Erin Doherty. Zij speelde onder meer in Call the Midwife en Les Misérables

LEES OOK: Oh-oh! Kijkers spotten enorme fout in The Crown

Erin Doherty ↓ 

Nieuwkomers

Eerder werd bekend dat Matt Smith wie de rol van prins Philip vertolkte zijn stokje mag overdragen aan Tobias Menzies. En Josh O'Connor mag de rol van prins Charles op zich nemen. We zien hem het nieuwe seizoen als een jonge Charles in zijn late tienerjaren. 

Tobias Menzies

Josh O'Connor ↓

BRON: VANITY FAIR, COSMOPOLITAIN, BEELD: INSTAGRAM, GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook