Nance Coolen had sprookjesbruiloft

Met zoontje Robin in de hoofdrol, want hij had wel een hele bijzondere taak.

Lees ook

Weddingbells voor Nance Coolen die afgelopen zaterdag het jawoord gaf aan haar Pico. Extra bijzonder was dat hun zoontje Robin er ook bij was, en hij kreeg een wel heel bijzondere taak. 

"Ik heb hem gewoon weggestuurd" 

"Ik had van tevoren wel een beetje kriebels. Dat ik dacht van: o, die dag komt steeds dichterbij. En nu gaat het gebeuren. We zijn niet traditioneel als in hij gaat ergens anders slapen de nacht van tevoren en dat soort dingen. Maar ik heb hem op een gegeven moment wel weggestuurd. Een paar uur van tevoren. En dan komt hij je toch ophalen en dan denk je: wat lief, hij is er gewoon!" zegt een verliefde en blije Nance tegen Shownieuws. "Als het moment dan daar is, dan is het gewoon heel spannend. Maar wel super leuk. En nou ja, je bent wat ouder dus je staat er wel iets nuchterder in. Maar het is dan wel fijn, want je beleeft het dan op de een of andere manier veel bewuster en dat maakt het zo mooi."

Zoontje Pico

"Mijn Robin, mijn held. Ik vond het fantastisch dat hij erbij was. Hij was 'in charge' van de ringen. Ik had een heel leuk koffertje, daar stond op 'ring security'  en daar zaten de ringen in. En hij was de beveiliger van onze ringen. En dat heeft hij perfect gedaan. En ik vond het zo bijzonder. Ik zou het bijna iedereen willen aanraden. Ga eerst aan kinderen beginnen en daarna trouwen met je kind erbij. Want het geeft het wel een extra dimensie en dat is wel heel mooi om te doen."

Het was voor Nance niet haar eerste huwelijk. eerder was ze getrouwd met fotograaf William Rutten (1995-2000).

LEES OOK: Wow: 5x opvallende trouwrobes van celebrities

 

#mr #❤️ #mrs #married #happy #weddingbells #love

Een bericht gedeeld door Nance (@nancecoolen) op

 

#justmarried #themondayafter #❤️ #love #weddingdress #weddingcake #toiletpaperroll #fun #bride

Een bericht gedeeld door Nance (@nancecoolen) op

BRON: SHOWNIEUWS, INSTAGRAM, BEELD: ANP 

Laatste nieuws

Zie ook