‘Heather Locklear nam overdosis’

De actrice zou een overdosis genomen hebben, vlak nadat ze op borgtocht vrij kwam uit de gevangenis.

Lees ook

Nadat ze afgelopen maandag opnieuw werd gearresteerd wegens het aanvallen van een politieagent en ambulancebroeder, is Heather Locklear nu met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De actrice zou een overdosis genomen hebben, vlak nadat ze op borgtocht vrij kwam uit de gevangenis, meldt TMZ.

Nadat er een verontrustend telefoontje binnenkwam bij 911, spoedde een ambulance zich naar Heather's huis, waar ze in dermate slechte toestand werd aangetroffen dat er direct besloten werd haar mee te nemen. Volgens de laatste berichten zou de Melrose Place-actrice nu weer stabiel zijn en krijgt ze de behandeling die ze op dit moment nodig heeft.

Politie

Het gaat al een poosje vrij slecht met Heather. Zondagavond laat werd de politie ingeschakeld door een familielid van Locklear, die onder invloed zou zijn geweest. Toen de agent arriveerde en probeerde Locklear van haar familieleden te scheiden, deelde de actrice een klap uit. Ook een ambulance werd opgeroepen. Een van de broeders kreeg een trap toen hij probeerde Locklear op een brancard te krijgen.

Labiel

De week daarvoor werd Heather nog gedwongen opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis omdat ze labiel zou zijn en dreigde zichzelf wat aan te doen. Eind februari werd ze ook al gearresteerd vanwege de mishandeling van een agent.

LEES OOK: Wat is er aan de hand met Heather Locklear?

BRON: PANORAMA, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook