Marco Borsato deelt kiekje van prachtige dochter

Kleine meisjes worden groot!

Lees ook

Waar Jada Borsato eerder nog gezien werd als het 'schattige dochtertje' van de bekende zanger, is dit nu volledig verleden tijd. Marco deelde gisteren een kiekje van de prachtige Jada, die inmiddels is uitgegroeid tot een jongedame. 

Dat Marco zo trots als een pauw is, moge duidelijk zijn. Hij plaatste het kiekje op Instagram, waarin de 15-jarige Jada poseert aan de rand van een zwembad. "Dochters man man wat gaat de tijd toch snel… en wat staat de tijd haar goed!" De foto ontving al heel wat lovende reacties van fans. Zo vinden velen dat ze er prachtig uitziet en dat ze de looks heeft van haar ouders. "Ze heeft jouw ogen. De tijd gaat zeker snel, geniet van elk moment", plaatste een volger onder de post.

Talent

De jongste telg binnen de familie timmert overigens hard aan de weg. Hoewel ze haar bekendheid in eerste instantie te danken heeft aan haar ouders, heeft ze zelf al heel wat indrukwekkende klussen op haar cv staan. Waar Jada eerder al Samen Voor Altijd zong met haar vader, acteert de jongedame ook nog eens. Zo speelde ze eerder al in de Sinterklaas-film Sint & Diego: De Magische Bron van Myra en was ze te zien in Michiel de Ruyter. 

LEES OOK: Mary Borsato in ziekenhuis

 

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato) op

BRON: INSTAGRAM BEELD: INSTAGRAM, ANP

Laatste nieuws

Zie ook