Goal! Prins William en prins Hussein samen onderuit

Twee aanstaande koningen in een man cave, zó privé zie je royals maar zelden.

Lees ook

Het was een van de eerste dingen die prins William zei toen hij landde in Amman voor zijn bezoek aan het Midden-Oosten: "Verklap de stand van Engeland – Panama alsjeblieft niet!'

De hertog van Cambridge is ere-voorzitter van de Engelse voetbalbond en een groot voetballiefhebber. Omdat hij door de ontvangst en het eerste deel van het werkbezoek de WK-wedstrijd van Engeland tegen Panama niet live kon zien, had hij zijn gastheer kroonprins Hussein van Jordanië gevraagd de wedstrijd op te nemen.

Toen alle ontmoetingen, inspecties van erewachten, toespraken, verplichtingen en recepties erop zaten, gooiden de aanstaande koningen onmiddellijk hun pakken uit en trokken iets gemakkelijkers aan.

Eerst aten ze even samen wat in het  Beit Al Urdun Paleis. En daarna zakten ze gebroederlijk bij Hussein thuis voor de buis om de wedstrijd alsnog te bekijken. Het werd 6-1 voor Engeland, dus William had een goede avond. Hussein woont niet onaardig zo te zien: dit is nog maar een fractie van zijn paleisappartement.  

 

Foto's © ANP, Kensington Palace

Laatste nieuws

Zie ook