Monaco: dochter prins Albert lummelt lekker door

De slimme socialite pakt elke gelegenheid aan om even tegen iets royals aan te schurken.

Lees ook

Geen werk, toch designer wear. Geen titel, maar toch royal aanzien: het lijkt Jazmin Grace Grimaldi allemaal uitstekend te bevallen.

Jazmin is de oudste dochter van prins Albert van Monaco, uit een eerdere relatie. Omdat ze niet binnen een huwelijk werd geboren, heeft ze geen titel en geen recht op de troon. Wel krijgt ze een riante toelage van haar vader waar ze – naast wat halfslachtige pogingen om door te breken als zangeres – heel leuk van leeft en elke royal associatie gretig omarmt om dat vooral te kunnen blijven doen. Zo zag het begin van de zomer eruit voor Jazmin!

Covergirl

Jazmin Grace haalde de cover van royaltymagazine Point de Vue waar ze een exclusief interview aan gaf. En ja, heur haar zit in een soort van Grace Kelly-rol, als ode aan haar oma #wellplayed

Royal loge

Daddy's girl! Op pad met haar vader, staatshoofd en Zijne Doorluchtige Hoogheid prins Albert van Monaco, passend bij elkaar gestyled.

Blonde ambitie

Dit is zo heerlijk ironisch dat we erom kunnen blijven lachen: uitgerekend het popje dat verrassend weinig serieuze ambitie dan wel werklust vertoont, is een van de gezichten van de Ambitious campagne van de Tory Burch Foundation.

Marokko

Om van al deze inspanningen bij te komen, ging Jazmin onverwijld naar Marokko, voor een decoratieve vakantie…

…waarbij ze de obligate hennatattoo's niet uit de weg ging.

Royal Wedding

Op de Royal Wedding van prins Harry en Meghan Markle speelde Jazmin handig in met een zeer chic kiekje, alsof ze hoogstpersoonlijk in St. George's Chapel zou zitten. Niemand kan haar verwijten dat ze niet alles uit de royal associatie haalt wat erin zit.

Etro

En tenslotte leefde ze zich uit als Monaco's Next Top Model…

… waarbij ze veelvuldig werd aangezien voor Lady Gaga…

Dat was een beetje jammer, want als royal-adjacent moet een socialite natuurlijk wel focus houden, om je in het goede leven te kunnen blijven wentelen.   

 

Foto's © BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook