Gemiste kans! Prins Nikolai onherkenbaar bij Dior

Zo dik gezaaid zijn knappe prinsen nu ook weer niet, toch?

Het gaat goed met de modellencarrière van prins Nikolai van Denemarken. Hij liep voor Dior Homme over de catwalk tijdens Paris Fashion Week. Wel een beetje jammer dat hij onherkenbaar was…

Dus, je kunt als label een echte prins boeken, wiens oma koningin van Denemarken is. En de prins in kwestie is ook nog eens een dreamboat met een fluwelen oogopslag en het soort krullen waar zelfs de Gebroeders Grimm van in katzwijm zouden vallen. Waarom hem dan toch verpakken als een anonieme jongeman? Gemiste kans van ontwerper Kim Jones, in onze ogen.

Maar goed, Zijne Koninklijke Hoogheid zag er op zich wel reuze cool uit. Nikolai is de oudste zoon uit de eerste leg van prins Joachim van Denemarken, de jongste zoon van koningin Margrethe. Die het vast enig zal vinden als hij zich in deze outfit bij de zomerfotosessie meldt. 

Voor zijn tweede Diorronde was het een zwart park met sneakers voor Nikolai die professioneel dodelijk verveeld kijken zo te zien al helemaal onder de knie heeft…

…en voor deze ronde de oorbel inruilde voor patser-shades. 

Om een beetje bij te komen een kiekje van de prins in zijn natuurlijke staat. Hoe zie jij 'm het liefst? 

Later postte Nikolai, die even het Insta van Dior mocht overnemen, een geruststellend filmpje: zijn gladde haar bleek eerder te danken aan een overdosis brillantine dan aan een schaar.

 

Lees meer: Modellencarrière prins Nikolai van Denemarken komt van de grond 

 

Foto's © Pascal Le Segretain / Getty Images

Laatste nieuws