Officieel tiener: van harte prinses Alexia!

De Eikenhorst is nu twee pittige pubers rijk - we wensen Willem-Alexander en Máxima veel sterkte.

Lees ook

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima kunnen hun borst natmaken: vanaf vandaag is ook Alexia officieel een puberprinses. En iets zegt ons dat het een pittige is. Terugblik op haar laatste jaar als tweenie.

Zomer 2017 

Fotomoment in Warmond, Alexia was, gekleed in een zware jeans en een top van vermoedelijk Zara, de enige die lak had aan de Dresscode Nautisch. That's our girl!  

Januari 2018

Als je oma prinses Beatrix is, wordt haar 80ste verjaardag gevierd in het Paleis op de Dam, zo gaan die dingen. Alexia lijkt in een half jaar tijd meisje-àf te zijn geworden, aan haar zelfbewuste blik te zien. De blik van de koning is er een van een man die thuis vast gek wordt van de blonde lange haren.  

Lech 2018 

Wat nou, gevoelstemperatuur min twintig? Terwijl de rest van het gezin zich reeds naar binnen spoedt en haar moeder zelfs haar muts alweer opheeft, pakt Alexia nog even haar momentje #enzodoejedat

April 2018  

Koningsdag te Groningen. Alexia draagt een zwarte rok van BA&SH en ziet er heel chic uit voor een twaalfjarige. 

Als prinses van nu doet ze niet moeilijk over selfies (naar verluidt kan ze die blindelings nemen van zichzelf). 

Heerlijke lach, inclusief beugel. 

En het is overduidelijk dat ze de royal styletang heeft ontdekt #messywaves

Máxima heeft zichzelf echt gekloond, nietwaar? Het jeansjasje is gepikt uit de kast van Máxima. die droeg het op Koninginnedag 2004. Gefeliciteerd, Alexia! 

 

 Foto's © ANP, label ID's: Modekoningin Máxima

Laatste nieuws

Zie ook