Lady Amelia Windsor: zo zagen we haar nog nooit

Uhm, Mel?

Lees ook

Afgelopen week was het tijd voor een zomers feestje oftewel The Serpentine Summer Party in Londen in de Kensington Gardens. Wij zagen royals als prinsessen Eugenie en Beatrice, Lady Kitty Spencer én Lady Amelia Windsor. En juist laatstgenoemde trok onze aandacht, want wat zagen we daar?

De 22-jarige luchtte niet alleen haar koninklijke tatoeages, maar ook een – niet te missen – sideboob. Uhm, Mel? 

Amelia Windsor

Amelia is de jongste dochter van George Windsor, graaf van St. Andrews, en Sylvana Tomaselli. Dat maakt haar de kleindochter van de hertog van Kent en een nichtje van de Queen. Modellenwerk ziet ze als bijbaan naast haar studie Frans en Italiaans aan de universiteit van Edinburgh.

LEES OOK: Knapste Windsor neemt gewoon de metro

© BSR AGENCY

Tijdens het event droeg ze een lichtroze jurk die laag uitgesneden is bij haar oksels, waardoor één van haar tatoeages op haar ribbenkast te zien is. Eentje die we nog niet eerder zagen. 

Verder heeft ze een tijger op haar bovenrug en drie beren op haar pols. Volgens Daily Mail zouden de drie beren de band symboliseren tussen Amelia en haar broer en zus, Lady Marina and Edward Windsor. 

© BSR AGENCY

Amelia droeg een jurkje van Chanel. Met deze keuze qua jurk is de kans om een boob flash moment natuurlijk groot. Gelukkig kwam het niet zover. Maar zagen we wel een beetje royal side-boob. 

De andere royal verschijningen

© BSR AGENCY

Lady Kitty Spencer, oftewel dé bloemenkoningin van de avond. De bloemenjurk is van Dolce & Gabbana. 

© BSR AGENCY

Prinses Beatrice van York droeg een Mary Katrantzou. 

© BSR AGENCY

Prinses Eugenie, wie vergezeld werd door haar verloofde Jack Brooksbank, droeg een broek/jurk creatie van Roland Mouret.

BEELD OPENING: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook