Zomerwonder: prinses Maria ‘Zuurpruim’ Olympia lacht!

Het was echt stevig doordrinken voor de high society deze week.

Lees ook

Met twee buitengewoon populaire societyparty's was het deze week zwoegen voor aristo's die wéér de Royal Enclosure van Ascot niet binnen waren gekomen en toch hun momentje wilden pakken.

Uitnodigingen voor de Victoria & Albert Summer Party en de Serpentine Galleries Party zijn felbegeerd onder royals, aristo's en celebs. Dit jaar waren ze echter wat ongelukkig pal na elkaar gepland, waardoor de high society schier overspannen raakten van het samenstellen van een zomerlook die bij deze snobby events hoorde.

Prinses Marie Olympia van Griekenland schrok er zelfs zo van dat ze haar gebruikelijk sprankelende uitdrukking éven inwisselde…

…voor een vrolijke lach. We wisten niet dat ze het in zich had. Wat viel nog meer op?

Prinses Beatrice van York rukte twee keer in een heel verschillende look uit, waarvan de Mary Katrantzou. met het leren jasje het meest overtuigde. Links de witte MSGM jurk met ruche, met Kurt Geiger 'Stratton' hakken en een Pop & Suki tasje. Op een event als deze is ze beslist een hoofdgast en is het leuk netwerken en flirten met 'ons soort mensen'.  

Beatrice's zus prinses Eugenie had eindelijk een halslijn gevonden die haar flatteerde! De top is de 'Roxby'van Roland Mouret en ze droeg hem met Gianvito Rossi 'Vamp' laarsjes. Eugie lijkt echt hartstikke happy met haar verloofde Jack Brooksbank. Het plannen van de wedding lijkt op rolletjes te gaan. 

Lady Violet en lady Alice Manners waren alom aanwezig, in outfits die een tikje 'Modeakademie 1986' waren. 

 

Silky at the Serpentine in @gyunel_official ? #Gyunelcouture

Een bericht gedeeld door Alice Manners (@mannersalice) op

Maar Alice bleek toch couture te dragen. Who knew? 

 

En de dames gaven ook meteen een shout-out naar hun sponsors. Ergens bonkt Cousin Violet met haar hoofd op tafel over zoveel ongepastheid.

Burggravin Emma Weymouth, de aanstaande markiezin van Bath, was trefzeker zomers bij beide gelegenheden, in beide gevallen met dank aan Dolce & Gabbana.

En dat gold ook voor lady Kitty Spencer, die eveneens kon terugvallen op haar grote vrienden Dolce en Gabbana, aangevuld met Bvlgari, waar ze ook leuk voor schnabbelt.

Lady Victoria Hervey was tot opluchting van iedereen volledig bedekt in iets zomers van Malan Breton.

Chelsy Davy, de ex-van prins Harry, was voor bloemen en cut-outs gegaan. En beging een fashion faux pas met het horloge: op chique feestjes ben je niet bezig met de tijd. 

Alice Dellal liep de Casiraghi Boys mis en jaagt nog altijd op minimaal een graaf, al lijkt een lord haar meer status te hebben. 

Lady Amelia Windsor was voor haar doen ook buitengewoon mild gestemd.  

 

Een bericht gedeeld door Mel Windsor (@amelwindsor) op

En leek met al het hand in hand met haar vriendin lopen en een knuffel bij thuiskomst in Notting Hill iets duidelijk te willen maken. Sweet!

En Jemima Goldsmith, dochter van lady Annabel Vane-Tempest-Stewart (waar de beroemde Londense nachtclub naar genoemd is) had niet haar finest moment in cool en classy vertrekken toen ze nog even voor een ussie werd gevraagd. Must do better! 

 

Foto's © Getty Images, BSR Agency, met dank aan Polka Poppins.

 

Laatste nieuws

Zie ook