Ellemieke Vermolen vertelt emotioneel over verlies zoontje

"Ik krijg heel vaak de vraag hoe ik gelukkig kan zijn na het verlies van mijn zoontje".

Lees ook

Anderhalf jaar geleden belandde Ellemieke Vermolen in een ware nachtmerrie toen zoontje Joshua vlak voor de geboorte kwam te overlijden. De presentatrice blikt vandaag terug op het verschrikkelijke moment.

Ups & downs

"Ik krijg heel vaak de vraag hoe ik gelukkig kan zijn na het verlies van mijn zoontje… dit is echt niet gemakkelijk, een proces van ups & downs", begint ze haar emotionele post.

Maar ondanks dat de dood van haar derde kindje een ongelooflijke klap was, probeert Ellemieke wel door te gaan met haar leven. "Ik ben positief ingesteld en geloof dat dingen gebeuren voor een reden, al is dat soms niet te begrijpen. Ik geloof dat er meer is tussen hemel en aarde. Ik weet dat mijn zoontje voor altijd bij me is. Mijn kracht is mijn gezin, daar leef ik voor, zij zijn de reden dat ik zo gelukkig en dankbaar kan zijn. Geloof, Hoop & Liefde. Ik kies er voor om het leven te vieren… Heel veel liefde en kracht voor alle mama’s die hun kind moeten missen. Life may not be the party we hoped for but while we’re here we should dance."

LEES OOK: Kookliefhebbers Ellemieke, Miljuschka en Isa over hun keukengeheimen

BRON: GRAZIA, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook