Gigi Hadid voelde zich schuldig over rijkdom

"Ik weet dat ik een leven vol privileges leidde als kind, waar anderen dat niet hadden."

Lees ook

 Het half-Nederlandse model Gigi Hadid bekent in de Australische Vogue dat zij zich aan het begin van haar modellenloopbaan schuldig heeft gevoeld over haar afkomst. "Ik weet dat ik een leven vol privileges leidde als kind, waar anderen dat niet hadden. Ik wilde me extra bewijzen tegenover die meiden," aldus Gigi.

Afkomst

"Ik heb altijd geleerd dat je met hard werken iets bereikt, net zoals mijn vader en moeder dat hebben gedaan. Dus met mijn werkethiek zit het wel goed. Maar er zijn zoveel meiden die net zo hard werken en elke maand een deel van hun salaris naar huis sturen om voor hun familie te zorgen, iets wat mijn moeder vroeger ook deed. Ik wilde hun respect verdienen door te laten zien dat ik er ook hard voor werk en hen op geen enkele wijze wil overschaduwen door mijn afkomst," vertelt het model aan het modeblad. "Ik voel me vaak onbegrepen en ik heb lang geprobeerd het goed te doen voor iedereen. Maar het belangrijkste is dat ik onthoud wie ik ben en accepteer dat ik niet iedereen tevreden kan stellen. Dus zal er weleens onbegrip zijn, het zij zo."

Nederlands

Gigi is de dochter van projectontwikkelaar Mohamed Hadid en de Nederlandse Yolanda Hadid, die zelf carrière maakte als model. Hoewel de twee al jaren gescheiden zijn, heeft Yolanda de achternaam van haar ex-man weer aangenomen nadat ze scheidde van haar tweede echtgenoot David Foster.

LEES OOK: Bella Hadid ontkent plastische chirurgie

BRON: PANORAMA, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook