Barbie heeft eindelijk haar kinderen weer terug

Het geluk kan voor de blondine niet meer op!

Lees ook

Na een heftige periode (scheiding, opname kliniek, kinderen verhuizen naar het buitenland) voor Samantha de Jong (Barbie) is er eindelijk wat vreugde in het leven van de 28-jarige. Haar twee kinderen, dochter Angelina en zoon Milano, keren namelijk terug bij hun moeder. 

"Jeugdzorg heeft besloten dat Milano en Angelina weer bij mij mogen komen wonen", laat de blondine weten aan Weekend. "Ik besef maar al te goed dat Jeugdzorg en de andere hulpverleners die ermee hebben ingestemd dat ik na al die maanden eindelijk mijn boefjes weer terugkrijg, mij de komende tijd nauwlettend in de gaten zullen houden om te kijken of ik me netjes aan alle afspraken houd. Ik kan iedereen verzekeren dat niemand bang hoeft zijn dat ik ook maar één regeltje zal overtreden. Ik ben wel blond, maar niet zo dom. Ik weet dat als ik het nu verpest, ik ze allebei voorgoed kwijt ben."

Verleden

Vanwege de situatie omtrent Barbie verhuisden haar kinderen die zij samen met haar ex-man Michael van der Plas heeft, naar hun vader in Spanje. Dat was destijds met instemming van Jeugdzorg gegaan. Michael woont in Spanje omdat hij daar feestcafé Voom Voom runt. Zodoende kon Samantha zich richten op haar herstel

LEES OOK: Barbie 'trots' op uitgelekte sekstape

BRON: GRAZIA, WEEKEND, BEELD: ANP, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook